Om oss

Hvem er Ingeniør1?

Vi er et selskap i vekst som har lang og bred erfaring fra rekruttering og bemanning. Med et landsdekkende nettverk av kunder og kandidater har ingeniør1 som ambisjon om å bli ledende leverandør innen innleie av ingeniører og teknisk personell.

Vi vet at det er kan være krevende å finne de beste ingeniørene med riktig kompetanse. Dette syntes vi er spennende, og vår drivkraft er å samarbeide med de mest attraktive kundene for så å finne de skarpeste ingeniørene.

Ingeniører er som regel ikke aktive jobbsøkere, og derfor må man strekke seg langt for å finne de riktige kandidatene. Derfor er vår jobb ekstra viktig og våre metoder tiltrekker oss de mest attraktive ingeniørene på markedet.

Konsulenttjenester

Våre rådgivere har solid kompetanse innenfor ingeniørbransjen.

Rekruttering til faste stillinger

Vi har en stor database av profesjonelle ingeniører.

Se dine muligheter

Ingeniør1 har et stort nettverk av spennende kunder over hele landet. I en hektisk hverdag kan reisevei være krevende, derfor er vi veldig opptatt av lokal tilknytning til arbeidsplassen. Våre kunder har både lange og spennende prosjekter. Er du på utkikk etter jobb? Eller ønsker å skifte arbeidsgiver? Ta kontakt.

Vi har en rekke suksesshistorier

Ingeniør1 har vært hyggelig, effektiv og tilstede under hele prosessen, og har et godt og relevant kontaktnettverk. Jeg er godt fornøyd med veien til ny jobb!"

Kvinne 30 år Landskapsarkitekt

Har benyttet meg av flere rekrutteringsbyrå, men ingen som Ingeniør1. Her fikk jeg en visjon om hvordan min karrierevei hos kunde ville se ut. Takke være Ingenior1 har jeg fått meg drømmejobben og vil anbefale på det sterkeste å benytte seg av deres nettverk og kompetanse.

Mann 29 år VVS ingeniør

Kom fra er mindre rådgiver selskap og ble kontaktet av Ingeniør1 i våres. Nå jobber jeg for et av landets største firmaer på rådgiver siden og sitter med et prosjekt som er faglig utfordrende og interessant. Har tipset en tidligere kollega om Ingeniør1

Kvinne 35 år Byggingeniør

Solid oppfølging, stort nettverk av kunder. Rask og effektiv prosess. Et firma jeg vil benytte selv i fremtiden på rekruttering. Anbefales!

Mann 42 år Prosjektsjef