Karriere

Ønsker du ny jobb?

Vi ønsker at våre ingeniører skal ha ledende betingelser i markedet. Karriereskift kan være tidkrevende og ukjent og derfor mener vi at solide betingelser er helt nødvendig for å tiltrekke seg din kompetanse. Er du nysgjerrig på dine muligheter, føler du at du har mer å gi eller trenger du nye utfordringer i arbeidshverdagen?

Ingeniør1 har et stort nettverk av spennende kunder over hele landet. I en hektisk hverdag kan reisevei være krevende, derfor er vi veldig opptatt av lokal tilknytning til arbeidsplassen. Våre kunder har både lange og spennende prosjekter.

Er du på utkikk etter jobb? Eller ønsker å skifte arbeidsgiver? Legg inn dine opplysninger og CV i dag!

Dette gjør det effektiv og lett å søke på stillinger vi utlyser.

Ingeniør1 følger alle retningslinjer rundt GDPR og personopplysninger.

Konsulenttjenester

Våre rådgivere har solid kompetanse innenfor ingeniørbransjen.

Rekruttering til faste stillinger

Vi har en stor database av profesjonelle ingeniører.

Se dine muligheter

Ingeniør1 har et stort nettverk av spennende kunder over hele landet. I en hektisk hverdag kan reisevei være krevende, derfor er vi veldig opptatt av lokal tilknytning til arbeidsplassen. Våre kunder har både lange og spennende prosjekter. Er du på utkikk etter jobb? Eller ønsker å skifte arbeidsgiver? Ta kontakt.

Vi har en rekke suksesshistorier

"Ingeniør1 har vært hyggelig, effektiv og tilstede under hele prosessen, og har et godt og relevant kontaktnettverk. Jeg er godt fornøyd med veien til ny jobb!"

Kvinne 30 år Landskapsarkitekt

"Har benyttet meg av flere rekrutteringsbyrå, men ingen som Ingeniør1. Her fikk jeg en visjon om hvordan min karrierevei hos kunde ville se ut. Takke være Ingenior1 har jeg fått meg drømmejobben og vil anbefale på det sterkeste å benytte seg av deres nettverk og kompetanse."

Mann 29 år VVS ingeniør

"Kom fra er mindre rådgiver selskap og ble kontaktet av Ingeniør1 i våres. Nå jobber jeg for et av landets største firmaer på rådgiver siden og sitter med et prosjekt som er faglig utfordrende og interessant. Har tipset en tidligere kollega om Ingeniør1."

Kvinne 35 år Byggingeniør

"Solid oppfølging, stort nettverk av kunder. Rask og effektiv prosess. Et firma jeg vil benytte selv i fremtiden på rekruttering. Anbefales!"

Mann 42 år Prosjektsjef